Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
ATPI Sports Events official hospitality agency Volvo Ocean Race
January 02, 2015. The Boatyard VIP CLUB

SCHIPHOL-RIJK, 28 november 2016 - De Volvo Ocean Race organisatie heeft reis- en evenementenorganisatie ATPI Sports Events aangesteld als official hospitality agency voor de zeilrace editie 2017-2018.

De race heeft 11 stopovers wereldwijd. Na de start in Alicante (Spanje) in oktober 2017, worden Lissabon (Portugal), Kaapstad (Zuid-Afrika), Hong Kong, Guangzhou (China) en Auckland (Nieuw-Zeeland) aangedaan. De race vervolgt zijn weg naar Itajai (Brazilië), Newport (USA), Cardiff (Wales) en Gothenburg (Zweden), voordat de finish plaatsvindt in Den Haag in juli 2018.

Als official hospitality agency is ATPI Sports Events verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en het vermarkten van de hospitality experiences rondom geselecteerde stopovers. Ook services als vluchten en lokaal vervoer worden geregeld, afzonderlijk of additioneel in hospitality pakketten en op maat gemaakte programma’s voor bedrijven die de Volvo Ocean Race experience combineren met een conferentie, personeelsevenement of bestuursvergadering.

ATPI Sports Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het managen van hospitality pakketten voor zeilevenementen. Tijdens de Volvo Ocean Race editie 2014-2015 in de rol van travel en event partner voor de participerende teams. In de bredere sportarena was ATPI Sports Events de logistieke partij voor de Olympische en Paralympische Spelen in 2016, de Rugby World Cup in 2015 en de Commonwealth Games in 2014.

Helen van Berkel, Director ATPI Corporate & Sports Events:
‘’We zijn trots om deze rol te gaan vervullen. De Volvo Ocean Race is een van de meest prestigieuze evenementen van de zeilkalender. We zijn vastbesloten om, als partner van het Volvo Ocean Race Team, perfect verzorgde hospitality en onvergetelijke ervaringen te faciliteren.’’

Karin Bäcklund, Commercial Director Volvo Ocean Race, voegt toe:
‘’Met ATPI Sports Events hebben we een hoogwaardig en gespecialiseerd hospitality bureau gevonden. Hun ervaring in het beheren van grote hospitality programma’s van mondiale sportevenementen en het omgaan met de dynamische en onvoorspelbare aard van zeilwedstrijden, zal van enorme waarde zijn voor de algehele kwaliteit van ons aanbod aan stakeholders en bedrijven.’’