Welkom in de wereld van HRG
Als onderdeel van de Hogg Robinson Group plc. kan HRG terugkijken op een lange en prestigieuze geschiedenis: al meer dan 160 jaar bieden wij internationaal en nationaal opererende bedrijven over de hele wereld een veelvoud van specialistische zakelijke diensten – met betrouwbare kwaliteit en continuïteit. Met onze aanwezigheid in zo’n 120 landen bieden wij onze uitgebreide klantenkring dat wat we beloven: aantoonbare meerwaarde op het gebied van zakenreizen.

HRG gaat verder...
In onze servicegerichte oplossingen en dienstverlening leveren wij maatwerk, zodat het zakenreisprogramma goed aansluit bij uw bedrijfscultuur. Onze dienstverlening gaat dus verder dan het traditionele Travel management. Ons doel is het leveren van een kwalitatief zeer goede dienstverlening met daarnaast het toepassen van proactief intelligente, eenvoudige en rendabele oplossingen. Wij kijken hierbij naar het totale proces binnen een bedrijf rond zakelijk reizen:

planning > autorisatie > boeken > documentatie > reizen > declaratie.

Data spelen tijdens het hele proces een cruciale rol.

Business Travel Centres
De spil van ons bedrijf zijn onze ervaren IATA-medewerkers, die vanuit een aantal Business Travel Centres voor u klaar staan om u van persoonlijke service te voorzien.

Online toepassingen
HRG beschikt over een pakket van online toepassingen die u als klant toegang geeft tot informatie, profielen en het zelf boeken van zakenreizen. Alles gemakkelijk binnen handbereik en online.

Account Management
Onze ervaren accountmanagers hebben als doel om het zakenreisprogramma van onze klanten op een proactieve manier verder te ontwikkelen en zodoende optimaal rendement voor u te behalen.

Risk Management
Ter ondersteuning van uw zorgplichtbeleid biedt HRG een technologisch hoogwaardig product genaamd Travel Watch. Via HRG Travel Watch kan uw bedrijf in één oogopslag zien welke medewerkers momenteel aan het reizen zijn of binnenkort op reis gaan. Daarnaast geven onze travel alerts u constant informatie over wat er in de wereld gebeurt.

Nooddienst service
HRG heeft een wereldwijd netwerk van Global Emergency Assist Centres die in geval van nood 24x7 voor u beschikbaar zijn en u zodoende met raad en daad bijstaan.

Management informatie
HRG levert verschillende rapportagemogelijkheden. Wij maken hierbij o.a. gebruik van overzichtelijke dashboards, executive summaries en meer gedetailleerde overzichten. Deze zijn waar gewenst ook online beschikbaar.

Events & Meetings Management
Met onze vakkennis ondersteunen wij bedrijven bij de planning, organisatie en het boeken van vergaderarrangementen, incentivereizen en andere evenementen; HRG Events & Meetings Management biedt u creatieve en professionele oplossingen.

Consultancy
Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u waar gewenst van advies te voorzien op het gebied van o.a. uw reisbeleid, benchmarking, air & hotel contracten, proces optimalisering etc.

Contact informatie
Voor algemene vragen met betrekking tot onze dienstverlening, verdere informatie over onze producten & services en/of een persoonlijk gesprek, waarin wij de voordelen voor uw bedrijf van het werken met HRG verder in kaart kunnen brengen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling:

Telefoon: +31 (0)30 282 9484
E-mail: info@nl.hrgworldwide.com

Voor verdere (algemene) informatie m.b.t. HRG verwijzen wij u graag naar de website(s): www.hrgworldwide.com/nl