Partner met karakter: VCK Travel
Het managen en organiseren van zakenreizen; wij hebben er ons specialisme van gemaakt. Aan elke reis voegt VCK Travel een onderscheidende dosis kennis en expertise toe, maar ook iets persoonlijks. Dat zit in het karakter van onze organisatie. In alles wat wij doen, zijn er diverse pijlers die een sleutelrol spelen, namelijk ambitie, innovatie, service en empowerment. Het maakt ons wie we zijn.

Van nature ambitieus
Stilstand is voor VCK Travel niet acceptabel. Wij willen vooruit. Altijd. Daarom heeft onze organisatie een permanente groeidoelstelling. En die maken we waar.

Modern en innovatief
VCK Travel wil onderscheidend zijn. We nemen graag een leidende positie. Op specifieke terreinen zetten we dan ook wezenlijke stappen. Met nieuwe technologische toepassingen bieden we extra toegevoegde waarde. Zo introduceerde VCK Travel boekingsmodule Crew.NET: een unieke innovatie in de Maritieme branche.

Service op hoog niveau
VCK Travel zet maximaal in op service. Wij zijn geen prijsvechter, maar we vullen elke reis of boeking aan met persoonlijke meerwaarde. Onze dienstverlening onderscheidt zich door transparantie, snelheid en vakkundigheid. Dat maakt VCK Travel tot de partner met The Personal Touch.

Gezond: empowerment
Een essentieel element van ons succes: empowerment. VCK Travel is een platte organisatie. Er is op elk niveau betrokkenheid bij alle processen en activiteiten van ons bedrijf. Dit is een ideale omgeving voor mensen met een ondernemersmentaliteit, want VCK Travel weet altijd in volle breedte van aanpakken.

Neem contact met ons op!
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website www.vcktravel.nl of neem contact op via +31 20 6 800 802 of stuur een e-mail naar info@vcktravel.nl.