Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
CWT
5 mei 2015
Uw zakenreizen goed geregeld

Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel regelt zakelijke trips van A-tot-Z voor bedrijven van elke omvang. We boeken de best passende vliegtickets, vinden de meest gunstig gelegen hotels en informeren u over de veiligheid op uw eindbestemming. We helpen bedrijven met onze technologische reisoplossingen en het slim en efficiënt inrichten van het zakelijk reisbeleid. Liever online zakenreizen boeken? Wij geven graag advies welke reisoplossing het beste past bij uw bedrijf. Via op maat samengestelde reisstatistieken krijgt u direct inzicht in de totale reisuitgaven en kunt u uw beleid desgewenst bijstellen of aanscherpen. Met kantoren in 150 landen en ruim 20.000 medewerkers wereldwijd bent u altijd en overal verzekerd van een goede service.

Goed geïnformeerd en veilig op reis

Uw zakenreizigers gaan goed geïnformeerd op reis met onze eigen reis app CWT To Go. Deze biedt alles wat men onderweg nodig heeft; het reisschema, belangrijke real-time reisinformatie, het persoonlijke reisprofiel, vertragingsinformatie, annuleringen etc. Wijzigen de plannen onderweg? Boek dan direct een hotel in de app. Wel zo handig! En wilt u als Travel Manager een beter inzicht in de zakenreizen van uw reizende medewerkers? Gebruik dan onze app om het reisschema van tot wel 25 zakenreizigers te bekijken en te beheren.

Wist u overigens dat Carlson Wagonlit Travel ook gespecialiseerde afdelingen heeft voor de organisatie van al uw meetings & evenementen en maritieme sector? Wij vertellen u er graag meer over.

Bezoek onze website www.carlsonwagonlit.nl voor meer informatie over onze producten en diensten of bel ons op: +31(0)20 2000 275. Volg ons op ook Twitter: @CWTBenelux


Comments are closed.