Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Meetingselect viert 10-jarig bestaan en is genomineerd voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year

Meetingselect, specialist in strategisch meeting management én ontwikkelaar van een prijswinnende self-booking tool voor vergaderlocaties en congreshotels wereldwijd, bestaat deze week tien jaar. Het bedrijf uit Naarden blikt terug op een aantal hoogtepunten en kijkt vooruit naar een zonnige toekomst. Deze week werd tevens bekend gemaakt dat Meetingselect is genomineerd voor de prestigieuze EY Emerging Entrepreneur Of The Year award.

Meetingselect brengt inkopers, planners en aanbieders van meer dan 500.000 vergaderruimtes bij elkaar met een door hen ontwikkelde self-booking tool en een state-of-the-art meeting management systeem. Dit laatste systeem maakt vergaderkosten inzichtelijker en faciliteert inkopers en meeting planners om een overzichtelijk en transparant meeting beleid na te leven. Het idee ontstond toen Managing Director en oprichter Judith Huisman tijdens een zakenreis naar de VS een dergelijke meeting management technologie tegenkwam. Samen met haar collega Anouk Roohé besloot ze in 2007 om een bedrijf te starten en deze technologie naar de Europese markt te halen. Anouk Roohé vertelt: “Het boeken van externe vergaderruimtes was traditioneel een inefficiënt en weinig doorzichtig proces. Wij kwamen er tijdens ons werk in de hotelindustrie achter dat planners het prettig vinden om zelf meetings te boeken en contact te hebben met de locaties, maar dat er behoefte was aan meer transparantie, overzicht en gemak. Ze waren veel tijd kwijt met de zoektocht en het vergelijken van offertes. Bovendien was er voor de inkopers van bedrijven te weinig inzicht op de uitgaven. Wij wilden aan deze kant van de oceaan de markt openbreken en transparantie aanbrengen in de Meeting & Events branche. Zo is Meetingselect ontstaan.”

EY Emerging Entrepreneur Of The Year

Meetingselect had een pittige start, want niet lang na de oprichting brak de economische crisis uit. Het bedrijf is er glansrijk uitgekomen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de (inter)nationale MICE en tech industry. Talloze nominaties en branche awards ontvingen ze al, waaronder maar liefst vijf keer de FD Gazelle, Deloitte Technology Fast50, TheNextWomen en de EY Entrepreneurial Winning Women award. Deze week werd bekend gemaakt dat Meetingselect is genomineerd voor de prestigieuze EY Emerging Entrepreneur Of The Year award.

Trots op ons team en samenwerkingspartners

Judith Huisman: “Die awards zijn een prachtige erkenning voor onze innovatie in de meetings & events markt, onze vooruitstrevende blik op zakendoen en onze transparante manier van samenwerken. Het meest trots zijn we echter op ons team van ervaren meeting experts. We hebben het afgelopen jaar een enorme groeispurt gemaakt, wat alleen mogelijk was door hun inzet. Ook al onze loyale klanten – waaronder partners van het eerste uur, zoals Danone, FrieslandCampina en CGI – zijn we erg dankbaar. Het is bovendien mooi om te zien dat veel sales managers bij hotels ons een warm hart toedragen. Zo kunnen we onze doelstelling nog sneller bereiken: internationale expansie met kantoren in het buitenland en dé beste partner zijn voor meeting & event planners dankzij onze innovatieve en gebruiksvriendelijke boekingstool, speciaal voor de Meeting & Events markt.”