Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Meetingselect wint brons tijdens FD Gazellen Awards 2016

Naarden, 23 november 2016

Meetingselect wint brons tijdens FD Gazellen Awards 2016

Tijdens de toonaangevende FD Gazellen Award uitreiking gisteravond in Amsterdam, is Meetingselect in de prijzen gevallen. Het bedrijf uit Naarden, dat het grootste online bookingstool voor de meeting industrie biedt in Europa, won de Bronzen Award in de categorie middelgroot en behoort daarbij tot de snelst groeiende technologiebedrijven in de regio West-Nederland.

Toonaangevende ondernemersprijs
Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management. Het bedrijf biedt het grootste meeting distributiesysteem van Europa en ontwikkelde een online booking tool voor vergaderruimtes en groepsboekingen voor hotels. Via het online boekingsplatform kunnen klanten kiezen uit meer dan 500.000 vergader- en congresruimtes en 100.000 hotels wereldwijd, gebruikmakend van speciale kortingsafspraken en voorwaarden. Meetingselect.com verbindt op deze manier meeting planners en hotelboekers met vergaderlocaties en hotels in Europa, het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Het doel is om de komende jaren ook in de rest van de wereld te groeien.

Omzetgroei van 295%
Het bedrijf uit Naarden, dat 20 mensen in dienst heeft, werd dit jaar voor de vijfde keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards, een toonaangevende ondernemersprijs die wordt geïnitieerd door het Financieel Dagblad. Meetingselect ging er dit jaar vandoor met de Bronzen Award voor snelst groeiend technologiebedrijf in West-Nederland, in de categorie Middelgroot. Meetingselect won deze prijs door in 2015 een omzetgroei te realiseren van 295%. De feestelijke uitreiking vond gisteravond plaats in Theater Amsterdam te Amsterdam.

Vergaderen 3.0
Anouk Roohé, medeoprichter en Managing Director Meetingselect: ”We zijn ontzettend trots op deze erkenning. We hebben hier heel hard voor gewerkt en willen dan ook ons team, onze klanten en locatiepartners bedanken voor dit mooie resultaat.” Judith Huisman, medeoprichter en Managing Director, voegt toe: ”Wij zien een duidelijke trend dat er alleen maar meer en meer vergaderd wordt. Dat gebeurt wel steeds efficiënter. In het verleden had je 6 of 7 verschillende vergadervormen, nu zijn dat er wel 60. Dat varieert van korte flipped-learning meetings waarbij je direct tot de kern komt tot brainstorms en peer-to-peer vergaderingen. Voorlopig is er voor ons dus genoeg werk aan de winkel.”

Over FD Gazellen
Met de FD Gazellen Awards wil Het Financiële Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven in Nederland die snel in omzet stijgen. FD Gazellen worden in drie categorieën ingedeeld: klein (omzet 100.000 tot twee miljoen euro), middelgroot (omzet twee miljoen tot dertig miljoen euro) en groot (dertig miljoen euro of meer). Voor het eerst dit jaar vergaf het FD drie verschillende Awards, te weten Goud, Zilver en Brons. Op 29 november vindt de Grande Finale plaats in de Hermitage te Amsterdam.