Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
EU
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Nieuw bestuurslid NATM

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) op 22 november jl, is een nieuw bestuurslid benoemd.

22 november jl. heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden doordat de huidige penningmeester, Martin Wijlens van Safeture, formeel moest aftreden doordat het uitoefenen van zijn functie niet meer te combineren was met de rol van bestuurslid bij de NATM. Oscar van Wees heeft zich als kandidaat beschikbaar gesteld en kon tijdens de ALV benoemd worden tot NATM bestuurslid.

Het bestuur bestaat nu uit Inge Kuijpers (MSD), voorzitter, Lydia de Kousemaeker (Fujifilm Europe) en Oscar van Wees (VCK Travel), penningmeester. De functie van NATM-voorzitter wordt altijd ingevuld door een zogeheten Direct Member, iemand die verantwoordelijk is voor het travel management bij een bedrijf, een non-profit organisatie of de overheid.

Het bestuur wordt voor een periode van drie jaar gekozen, met de mogelijkheid tot drie jaar verlenging. Kuijpers is bestuurslid sinds november 2020 en voorzitter sinds april 2021, De Kousemaeker is bestuurslid sinds april 2021. De dagelijkse organisatie en belangenbehartiging van de NATM blijft in handen van managing director Odete Pimenta da Silva.

Door de benoeming van Oscar van Wees als bestuurslid is hij gelijktijdig afgetreden lid van de financiële commissie. Zijn plaats is ingenomen door Erna Smits (Thales Nederland).