Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Preferred Hotel Reservations bedankt Amsterdamse hotel partners

Logo Preferred Hotel ReservationsPREFERRED HOTEL RESERVATIONS BEDANKT AMSTERDAMSE  HOTEL PARTNERS VOOR SAMENWERKING EUROPEES VOORZITTERSCHAP

Het is u vast niet ontgaan: het afgelopen half jaar speelde Amsterdam de hoofdrol in het Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Preferred Hotel Reservations heeft samen met hotels uit Amsterdam en omgeving de hotelovernachtingen voor ruim 100 ambtelijke vergaderingen verzorgd. Ter afsluiting van dit historische project heeft Preferred op een bijzondere locatie haar dank voor de succesvolle samenwerking betuigd aan de hotels en het Ministerie van Buitenlandse Zaken: op 21 juni werd het Preferred EU 2016 Hotel Event georganiseerd in het Europagebouw op het Marine Etablissement te Amsterdam.

Samenwerken voor een bijzonder project
Exact een jaar geleden is het officieel bekend gemaakt: Preferred Hotel Reservations mocht zich na een uitgebreid aanbestedingstraject partner noemen van het Nederlandse EU-Voorzitterschap 2016. Dit hield in dat Preferred zorg zou dragen voor hotelreserveringen voor deelnemers aan de ruim 100 internationale ambtelijke bijeenkomsten die plaats zouden gaan vinden.

Een intensieve periode van contractonderhandelingen, procesontwikkelingen en vergaderingen volgde en op 15 oktober werd de Preferred Room Kit online gezet, zodat deelnemers online hun hotelkamer konden reserveren in de daarvoor door de ministeries geselecteerde hotels.

Het Nederlandse Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie loopt nu ten einde en er kan worden teruggekeken op een succesvolle samenwerking. Een succes dat niet bereikt had kunnen worden zonder de steun en betrokkenheid van de hotel partners. Dat is dan ook de reden dat alle betrokken hotels in het zonnetje zijn gezet tijdens het Preferred EU 2016 Hotel Event.

Preferred EU 2016 Hotel Event
Na ontvangst van de ruim 40 genodigden in het Europagebouw volgde een rondleiding door dit indrukwekkende congrescentrum dat speciaal voor het EU Voorzitterschap is opgebouwd. Wendy Wessels, directeur Preferred Hotel Reservations heeft samen met  Han-Maurits Schaapveld, Directeur van de Centrale Projectorganisatie EU-Voorzitterschap (CPEU2016) het evenement officieel geopend.

Wendy Wessels gaf aan trots te zijn op de prestatie die Preferred samen met de Amsterdamse hotels heeft geleverd:  “Vele hotels hebben direct enthousiast hun medewerking verleend en gedurende het hele project heel veel flexibiliteit getoond om alles in goede banen te leiden. We vinden het dan ook enorm fijn om met elkaar de succesvolle samenwerking rondom het EU-Voorzitterschap van Nederland te vieren.”

Vanzelfsprekend moet een historische gelegenheid als deze ook vastgelegd worden: met toestemming van CPEU werd er een “statiefoto” met alle aanwezigen gemaakt tegen de speciaal hiervoor bestemde EU-wand.

Onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Paresto, en met Voice-deelneemster Tessa Belinfante die zorgde voor de muzikale omlijsting, was er vervolgens uitgebreid de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen, of anekdotes te delen.

Preferred kan terugkijken op een geslaagd event waarmee zij geïnspireerd de zomer in gaan: een welkome break, want daarna staan er voor Preferred weer een aantal mooie projecten te wachten.