Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Hallo München! Wir sind Transavia!
11 november 2015

Op 1 december is wereldkundig gemaakt dat Transavia opnieuw uitbreidt. Onze maatschappij krijgt er met München Airport namelijk een nieuwe thuisbasis bij.

Behoefte aan service  We presenteerden eerder dit jaar de nieuwe, ambitieuze doelen voor de toekomst van Transavia. We willen toonaangevend zijn in gastvrijheid, digitale service, toegankelijkheid en vriendelijkheid. Door die belofte iedere dag weer met z’n allen waar te maken, bieden we onze klanten een optimale reiservaring tegen een betaalbare prijs. Wij zien in het zuidelijke deel van Duitsland een duidelijke behoefte aan onze service. Bovendien heeft München Airport nog geen low-cost airline met een eigen thuisbasis.  We willen een leading low cost airline in Europa zijn, met groei in Nederland en daarbuiten. Onze komst naar München betekent een belangrijke stap in die ambitie. Binnen de Air France KLM Group alsmede binnen de KLM Groep is er brede steun voor dit plan. De vestiging München wordt vanuit Nederland bestuurd en de vluchten worden onder de Nederlandse AOC (Air Operator Certificate) van Transavia uitgevoerd.

Vier toestellen  Het vliegveld in Beieren verwerkt jaarlijks bijna 40 miljoen passagiers en geldt na Frankfurt als tweede luchthaven van Duitsland. Vanaf eind maart worden hier vier van onze Boeing 737-800 vliegtuigen gestationeerd. Vanaf München gaan we achttien verschillende bestemmingen aandoen, in Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, Kroatië, Marokko, België, Frankrijk en Nederland. Samen gaat het om meer dan 100 vluchten per week (enkele reis). Onze ambitie is om vanuit de nieuwe basis in Zuid-Duitsland te groeien naar 1 miljoen passagiers in het eerste jaar. De eerste vluchten vertrekken 25 maart.

Overal te boeken  Transavia-vluchten van en naar München Airport kunnen vanaf nu geboekt worden via, GDS, API, Agent Portal en www.transavia.com. Op de website is ook een overzicht te vinden van alle Transavia-bestemmingen vanaf München Airport.

https://corporate.transavia.com/nl-NL/nieuws/muenchen-nieuwe-thuisbasis-voor-transavia/