1. Netwerken & ervaring
De NATM is een platform voor nieuwe zakelijke relaties en je vakgenoten. Als lid zul je snel je netwerk uitbreiden, nieuwe mensen ontmoeten en meer inzicht verkrijgen in de zakelijke reisindustrie.

2. Kennis & inspiratie
Leer meer door je actieve deelname aan de NATM evenementen, cursussen, seminars, conferenties en activiteiten. Schakel de vereniging in als je behoefte hebt aan enige vorm van ondersteuning of hulp.

3. Belangenbehartiging
Als lid kun je het effect van reis-gerelateerde producten en diensten beïnvloeden. In samenwerking met je vakgenoten kun je een dialoog met NATM’s Allied Members (industrie-leden) aangaan.

4. Vakgenoten
Als lid maak je onderdeel uit van een groot en sterk professioneel netwerk. Bij de NATM vindt je waardevolle contacten onder de ca. 124 leden/bedrijven.

5. Informatie
Als lid weet je altijd waar je je vragen kunt neerleggen. Jouw netwerk bestaat uit collega's met verschillende vakgebieden, maar ook met vele gemeenschappelijke uitdagingen. De NATM verschaft je de laatste informatie over trends in de sector door je passende adviezen en aanbevelingen te doen en experts uit te nodigen tijdens de bijeenkomsten.

6. Feiten, documenten & sjablonen
De NATM heeft op haar website een informatie-hub met allerlei handige tools, van sjablonen tot checklists. Wij zullen je voorzien van adviezen die jouw bedrijf geld en middelen besparen.

7. GBTA Europe – wereldwijd netwerk
De NATM is aangesloten bij en medeoprichter van Europa’s grootste Business Travel & Meetings netwerk; GBTA Europe. GBTA Europe is een pan-Europese vereniging van travel manager en zakenreisinkopers van bedrijven. Doelstelling is om een (inter)nationaal netwerk op te bouwen en in stand te houden van travel managers, die toegang krijgen tot onderzoek, benchmark instrumenten en evenementen.
Educatie is een speerpunt van GBTA Europe. Wie lid wil worden van GBTA Europe, moet aangesloten zijn bij één van de nationale travel managementverenigingen die GBTA Europe vormen. In Nederland is dat de NATM.

Heeft u nog vragen, aarzelt u niet contact op te nemen met ons secretariaat, e-mail: secretariaat@natm.nl of eventueel met Odete Pimenta da Silva (managing director), tel. 06-53232878, e-mail: odete.pimentadasilva@natm.nl