Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Airlines
Business
Change en Innovatie
Data security
Duty of Care
Educatie
EU
Events
GBTA
Geen categorie
Hotels
Meeting management
NATM Board
NDC
Prijsonderhandelingen
Research
Risk management
Sponsors
Strategisch meeting management
Sustainability
Technologie
TMC
Travel
Travel apps
Travel expense
Travel Mobile Strategy
Travel Policy
Traveller Engagement
Trein
Trends
Visa
Winner of the SBTAward 2021 Sachkita Datadin
Sachkita Datadin (Van Oord Dredging and Marine Contractors) wint de NATM Sustainable Business Travel Award 2021

Tijdens de eerste live NATM-bijeenkomst in 2022, die 10 maart 2022 werd gehouden in DoubleTree by Hilton in Amsterdam, is de NATM Sustainable Business Travel Award 2021 gewonnen door Sachkita Datadin, Category Manager Travel & Staff Support bij Van Oord. Van Oord is gespecialiseerd in internationale bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind) en draagt al meer dan honderd jaar bij aan het creëren van de infrastructuur voor de wereld van morgen.

 “De wijze waarop Van Oord in samenspraak met haar Top 50 leveranciers vanuit compliance en buy-in van alle betrokken, haar focus heeft gelegd op het halen van duurzame doelstellingen binnen een reisbeleid waarbij sturen op duurzame reiskeuzes beperkt is door haar wereldwijde werkbestemmingen, is te prijzen. Deze strategie wordt direct gedreven door het doel van Van Oord om een betere wereld te creëren voor toekomstige generaties. Wij hebben Sachkita leren kennen als een gedreven en vakkundig professional met haar focus gericht op transitie in mindset bij de verschillende generaties binnen hun organisatie. Wij zijn blij met deze erkenning door haar vakgenoten,” aldus Odete Pimenta da Silva, voorzitter van de jury en managing director NATM.

De leden van de NATM konden tijdens het Sustainable Business Travel Forum op drie kandidaten hun stem uitbrengen. De nummer 2 en 3 van de shortlist zijn respectievelijk Wenda Hans, Regisseur Duurzaamheid van Saxion University of Applied Sciences, en Paul Huisman, Manager Business Services van Allen & Overy LLP. Alle drie de kandidaten hebben afgelopen jaar veel bereikt op het gebied van duurzaam zakelijk reizen.

“Er valt nog veel te winnen op het gebied van duurzaam reizen. Door samen te werken met de juiste partners en te focussen op duurzaamheid kunnen doelen worden bereikt.” reageerde Sachkita Datadin bij het in ontvangst nemen van de Award.

De jaarlijkse Sustainable Business Travel Award worden uitgereikt aan de Travel Manager die op het terrein van Duurzaam Zakelijk Reizen de meest onderscheidende bijdrage heeft geleverd. Het doel van deze award is om Duurzaam Zakelijk Reizen onder de aandacht brengen van en te stimuleren bij Travel Managers in Nederland. De Sustainable Business Travel Award is een partnership tussen NATM, Climate Neutral Group en Thalys, waarbij betrokken partijen hun beschikbare kennis en kanalen op het gebied van respectievelijk travel management en duurzaamheid zoveel mogelijk zullen inzetten.